KLIPPNING

Vi inleder med en personlig konsultation där vi gemensamt kommer överens om den bästa stilen för dig och ditt hår. I behandlingen ingår tvätt, följt av föning och lätt styling.

Innehåll som kan döljas

Prislista Klippningar

Klippning kort hår fria öron - Från 460 kr (30 min):
Perfekt för dig som vill ha en klippning där öronen lämnas fria, ger en stilfull look.

Klippning långt hår - Från 610 kr (40 min):
Passar dig med normalt fylligt hår som vill bevara längden och ha en noggrann klippning.

Klippning långt tjockt hår - Från 760 kr (50 min):
För dig med något fylligare hår, vi tar lite längre tid för en mer detaljerad klippning.

Luggklippning - Från 150 kr (10 min):
Perfekt för att trimma luggen mellan klippningarna.

Maskinklippning - Från 200 kr (10 min):
Passar dig som önskar enklare klippning med maskin över hela huvudet.

Maskinklippning sidor och nacke - Från 360 kr (20 min):
För dig som vill endast vill klippa sidorna och nacken.

Fadeklippning (0mm) - 610 kr (40 min):
Passar dig som önskar en fadeklippning som startar från 0mm eller skinfade.

Pensionärsklippning:
- Kort hår fria öron: 360 kr (20 min)
- Långt hår: 460 kr (30 min)
(Gäller endast måndag till torsdag mellan kl 10-15)

Barnklippning (0-12 år):
- Pojke: 350 kr
- Flicka: 350 kr

Skäggtrimning - från 200 kr (10 min):
Ge ditt skägg den perfekta formen med vår professionella skäggtrimningstjänst. Vi skräddarsyr trimningen för att passa din ansiktsform och personliga stil, vilket ger dig en välpolerad och snygg look. Med noggrannhet och precision ser vi till att ditt skägg ser snyggt och välvårdat ut, varje gång.

FÄRGBEHANDLINGAR

Vi börjar din färgbehandling med en personlig konsultation för att identifiera den optimala färgbehandlingen för ditt hår. Vår tjänst inkluderar hårtvätt och enkel styling för att komplettera din nya färg. Vänligen notera att åldersgränsen för denna tjänst är 16 år. Vid deltagande under denna ålder krävs målsmans samtycke och närvaro under behandlingstillfället.

Innehåll som kan döljas

Prislista Färgbehandlingar

Färgning/Utväxt - Från 1380 kr (80 min):
Perfekt för dig som vill färga hela håret eller bara behandla utväxten.

Slingor kort hår fria öron - Från 920 kr (60 min):
Inkluderar nyansering. Passar kort hår där öronen lämnas fria.

Slingor kort hår - Från 1680 kr (90 min):
Inkluderar nyansering. Passar hår som når till nacken.

Slingor långt hår - Från 2140 kr (120 min):
Inkluderar nyansering. Passar långt hår.

Balayage/Avancerad Färgning - Från 3060 kr (180 min):
Inkluderar nyansering. Perfekt för dig som önskar en balayage eller en avancerad färgkorrigering. Kontakta oss för att boka tid och för att diskutera dina specifika behov och önskemål.

HÅRKURER

Vi erbjuder en skräddarsydd och intensiv behandling som är perfekt anpassad för ditt hår. Genom noggrant utvalda produkter säkerställer vi att ditt hår får exakt den näring det behöver för att återställas och stärkas. Observera att priserna gäller som tilläggstjänster vid klippning eller färgbehandling. För en fristående hårkur tillkommer en extra avgift på 200 kr, dock gäller inte denna avgift för Olaplex-behandlingar. Lättföning ingår i priset.

Innehåll som kan döljas

Prislista Hårkurer

Fusio-Dose Kerastase - 200 kr (10 min):
Upptäck vår Fusio-Dose behandling från Kérastase, en skräddarsydd behandling som ger ditt hår exakt den näring det behöver. Med en unik kombination av kraftfulla ingredienser, skräddarsydda efter din hårtyp och behov, återställer och förnyar Fusio-Dose ditt hår för en synligt vackrare och friskare look.

L'Oréal Metal Detox - 300 kr (20 min):
Upplev vår avancerade Metal Detox-behandling från L'Oréal, designad för att rena och återställa ditt hår från metalliska föroreningar. Denna effektiva detox-behandling avlägsnar oönskade metaller och mineraler från håret, vilket resulterar i en renare och glansigare look.

Kérastase Décalcifiant Réparateur - 200 kr (10 min):
Behandla ditt hår med vår avancerade Décalcifiant Réparateur hårkur från Kérastase, speciellt utformad för att rengöra och återställa håret från oönskade avlagringar och mineraluppbyggnader. Denna unika formel penetrerar djupt in i hårstråna för att avlägsna mineralavlagringar och återställa hårets naturliga balans och styrka.

Olaplex fristående behandling - 1190 kr (60 min):
Ge ditt hår en kärleksfull omvårdnad med vår revolutionerande Olaplex fristående behandling. Denna avancerade rutin fokuserar på att reparera och stärka hårets bindningar med hjälp av unik molekylär teknologi. Oavsett skadans omfattning, återställer Olaplex-behandlingen ditt hår till sin naturliga styrka och elasticitet, vilket ger en strålande glans och hållbarhet.

STYLING

Styling är vår professionella tjänst för att skapa önskad frisyr eller look med hjälp av stylingverktyg och produkter. Oavsett om du vill ha håret fint fönat eller en lyxig lockig frisyr, är våra stylister här för att förverkliga din vision och få dig att känna dig fantastisk.

Innehåll som kan döljas

Prislista Styling

Enkel styling kort hår - 300 kr (maxlängd 10 cm, 20 min):
Perfekt för dig som önskar en enkel vardagslook. Våra professionella frisörer tar hand om ditt hår och ger dig en snygg och praktisk frisyr på nolltid.

Enkel styling långt hår - 460 kr (30 min):
Ge ditt långa hår en enkel och stilren vardagslook. Våra experter formar och stylar håret för att passa din personliga stil och ge dig en bekymmersfri och vacker frisyr.

Festlig styling kort hår - 610 kr (maxlängd 10 cm, 40 min):
För dig som vill glänsa med en festlig look. Våra professionella frisörer ger dig den perfekta frisyren för festliga tillfällen, med fokus på elegans och stil.

Festlig styling långt hår - 760 kr (40 min):
Ge ditt långa hår en glamorös touch för speciella tillfällen. Våra erfarna stylister skapar en festlig look som passar din personliga stil och får dig att lysa på varje tillställning.

ÖGONBRYN & FRANSAR

Upptäck vårt sortiment av ögonbryn- och fransbehandlingar, skräddarsydda för att förstärka din naturliga skönhet. Oavsett om du önskar plockning, trådning eller vaxning för att forma ögonbrynen, ge fransarna färg eller båda delarna, har vi rätt behandling för dig. Vår erfarna personal använder noggrant utvalda produkter och tekniker för att ge dig ett definierat och vackert utseende som får dina ögon att lysa.

Innehåll som kan döljas

Prislista Ögonbryn & fransar

Trådning/Plock/Vaxning av Ögonbryn:
- Pris: 290 kr

Trådning/Vaxning av Överläpp och Haka:
- Pris: 180 kr

Färgning av Ögonbryn:
- Pris: 290 kr

Färgning av Ögonfransar:
- Pris: 290 kr

Färgning och Formning av Ögonbryn:
- Pris: 490 kr

Färgning av Ögonfransar och Ögonbryn samt Formning av Ögonbryn:
- Pris: 590 kr